Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วุฒิพร พรหมขุนทอง | - |
dc.contributor.author | ประกอบ เส้งสีแดง | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-11T02:52:51Z | - |
dc.date.available | 2017-05-11T02:52:51Z | - |
dc.date.issued | 2541 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10916 | - |
dc.description | วิทยาศาสตร์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์ชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2541 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | ปลากดเหลือง อาหาร | th_TH |
dc.subject | ปลากดเหลือง การเจริญเติบโต | th_TH |
dc.subject | วิตามิน | th_TH |
dc.title | ผลของวิตามินละลายน้ำในปลากดเหลือง | th_TH |
dc.title.alternative | Effects of Water-soluble Vitamins in Mystus nemuris | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 330 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
151507.pdf | 9.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.