Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรวิทย์ วณิชาภิชาติ-
dc.contributor.authorทรงยศ สุวรรณนิเวศน์-
dc.date.accessioned2017-05-01T07:51:28Z-
dc.date.available2017-05-01T07:51:28Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10868-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectไก่กระทง แง่โภชนาการth_TH
dc.subjectไลซีนth_TH
dc.subjectพลังงานth_TH
dc.titleผลของระดับพลังงาน และไลซีน ในอาหารต่อการเติบโต และคุณภาพซากในไก่กระทงth_TH
dc.title.alternativeEffects of dietary energy and Lysine levels on growth performance and carcass quality of broilerth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
205257.pdf7.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.