Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ประภาพร อุทารพันธุ์ | - |
dc.contributor.author | ปฐม การัยภูมิ | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-28T09:24:34Z | - |
dc.date.available | 2017-04-28T09:24:34Z | - |
dc.date.issued | 2543 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543 | th_TH |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | th_TH |
dc.subject | เลคติน | th_TH |
dc.subject | เมล็ดจำปาดะ | th_TH |
dc.title | การประยุกต์ใช้เลคตินจากเมล็ดจำปาดะ | th_TH |
dc.title.alternative | Application of Lectin from seeds of champaada (Artocarpus integer Merr.) | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Biochemistry) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี | - |
Appears in Collections: | 328 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
177626.pdf | 7.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.