Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorประภาพร อุทารพันธุ์-
dc.contributor.authorปฐม การัยภูมิ-
dc.date.accessioned2017-04-28T09:24:34Z-
dc.date.available2017-04-28T09:24:34Z-
dc.date.issued2543-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10862-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (ชีวเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2543th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectเลคตินth_TH
dc.subjectเมล็ดจำปาดะth_TH
dc.titleการประยุกต์ใช้เลคตินจากเมล็ดจำปาดะth_TH
dc.title.alternativeApplication of Lectin from seeds of champaada (Artocarpus integer Merr.)th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Biochemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาชีวเคมี-
Appears in Collections:328 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
177626.pdf7.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.