Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585
Title: | การพัฒนาระบบบริหารคุณภาพตามแนวทางเกณฑ์รางวัลคุณภาพแห่งชาติ กรณีศึกษา บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหารจำกัด (มหาชน) ธุรกิจแปรรูปสัตว์น้ำระโนด |
Other Titles: | Development of Quality Management System according to Thailand Quality Award Criteria; a Case Study of Charoen Pokaphan foods PCL (Business of Ranode shrimp processing) |
Authors: | เสกสรร สุธรรมานนท์ เปี่ยมพล สฤกพฤกษ์ Faculty of Engineering (Industrial Engineering) คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | การควบคุมคุณภาพ;ประกันคุณภาพ;การจัดการโรงงาน |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585 |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Piampol Sarikpruk.pdf | 315.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.