Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585
Title: การพัฒนาระบบบริหารคุณภาพตามแนวทางเกณฑ์รางวัลคุณภาพแห่งชาติ กรณีศึกษา บริษัทเจริญโภคภัณฑ์อาหารจำกัด (มหาชน) ธุรกิจแปรรูปสัตว์น้ำระโนด
Other Titles: Development of Quality Management System according to Thailand Quality Award Criteria; a Case Study of Charoen Pokaphan foods PCL (Business of Ranode shrimp processing)
Authors: เสกสรร สุธรรมานนท์
เปี่ยมพล สฤกพฤกษ์
Faculty of Engineering (Industrial Engineering)
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ
Keywords: การควบคุมคุณภาพ;ประกันคุณภาพ;การจัดการโรงงาน
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: สารนิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/10585
Appears in Collections:228 Minor Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Piampol Sarikpruk.pdf315.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.