Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9900
Title: | การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Orechromis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ |
Other Titles: | Shelf-life extension of Tilapia (Orechromis niloticus) fillets using tea extracts treatment under modified atmosphere packaging |
Authors: | พายัพ มาศนิยม จารุวรรณ มณีศรี อมมี เบญจมะ Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | ปลานิล;สารสกัดจากพืช;สารสกัดจากชาเขียว |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9900 |
Appears in Collections: | 712 Research 732 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
378685.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License