Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9900
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Orechromis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ
Other Titles: Shelf-life extension of Tilapia (Orechromis niloticus) fillets using tea extracts treatment under modified atmosphere packaging
Authors: พายัพ มาศนิยม
จารุวรรณ มณีศรี
อมมี เบญจมะ
Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: ปลานิล;สารสกัดจากพืช;สารสกัดจากชาเขียว
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9900
Appears in Collections:712 Research
732 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
378685.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons