Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9882
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล-
dc.contributor.authorภณิดา เกื้อสุวรรณ-
dc.date.accessioned2015-09-21T08:01:49Z-
dc.date.available2015-09-21T08:01:49Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9882-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโปรไบโอติกen_US
dc.subjectแบคทีเรียแลกติกen_US
dc.subjectผักดองen_US
dc.titleการคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้ผลิตผักดองen_US
dc.title.alternativeSelection of probiotic lactic acid Bacteria for pickles productionen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391283.pdf21.12 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons