Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9882
Title: การคัดเลือกโปรไบโอติกแบคทีเรียแลกติกเพื่อใช้ผลิตผักดอง
Other Titles: Selection of probiotic lactic acid Bacteria for pickles production
Authors: วิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล
ภณิดา เกื้อสุวรรณ
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: โปรไบโอติก;แบคทีเรียแลกติก;ผักดอง
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9882
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
391283.pdf21.12 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons