Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9641
Title: ผลการเสริมเอนไซม์ในอาหารผสมสำเร็จที่ใช้ทางใบปาล์มน้ำมันหลักเป็นแหล่งอาหารหยาบต่อการใช้ประโยชน์ได้ของโภชนะและนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนของแพะ
Other Titles: Effect of enzyme supplementation in total mixed ration using oil palm frond silange as roughage source on nutrient utilization and rumen ecology of goats
Authors: วันวิศาข์ งามผ่องใส
เกตวรรณ บุญเทพ
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: แพะ อาหาร
ปาล์มน้ำมัน ใบ การใช้เป็นอาหารสัตว์
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2557
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9641
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
388063.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons