Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9567
Title: | การพัฒนามาตรฐานด้านโภชนาการของอาหารฮาลาล : การสร้างสูตรอาหารพื้นฐานของอาหารฮาลาล |
Other Titles: | The Development of Nutrition Standard of Halal : Construction Basic Recipe of Halal Food |
Authors: | สุมาลิกา, เปี่ยมมงคล สุภาพร, ศิริรัตน์ ใบศรี, สร้อยสน ฮาบีด๊ะ, อาแด นฤมล, จันทพันธ์ เจ๊ะอูเซ็ง, อารีอัสเฮาะ Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | โภชนาการ;อาหารฮาลาล;สูตรอาหาร |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9567 |
Appears in Collections: | 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover.pdf | Cover | 105.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Abstracts.pdf | Abstracts | 199.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Acknowledgements.pdf | Acknowledgements | 100.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Contents.pdf | Contents | 223.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Preface.pdf | Preface | 110.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter1.pdf | Chapter1 | 186.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter2.pdf | Chapter2 | 901.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter3.pdf | Chapter3 | 431.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter4.pdf | Chapter4 | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Chapter5.pdf | Chapter5 | 239.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
References.pdf | References | 218.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Appendix.pdf | Appendix | 182.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.