Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9567
Title: การพัฒนามาตรฐานด้านโภชนาการของอาหารฮาลาล : การสร้างสูตรอาหารพื้นฐานของอาหารฮาลาล
Other Titles: The Development of Nutrition Standard of Halal : Construction Basic Recipe of Halal Food
Authors: สุมาลิกา, เปี่ยมมงคล
สุภาพร, ศิริรัตน์
ใบศรี, สร้อยสน
ฮาบีด๊ะ, อาแด
นฤมล, จันทพันธ์
เจ๊ะอูเซ็ง, อารีอัสเฮาะ
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: โภชนาการ;อาหารฮาลาล;สูตรอาหาร
Issue Date: 2548
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9567
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover105.56 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts199.91 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements100.56 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents223.37 kBAdobe PDFView/Open
Preface.pdfPreface110.11 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1186.08 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2901.75 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3431.86 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter41.27 MBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5239.76 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences218.77 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix182.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.