Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาของปลานิลแล่ (Oreochomis niloticus) ด้วยการใช้สารสกัดจากชา ภายใต้การเก็บดัดแปลงบรรยากาศ
Other Titles: Shelf-life extension of Tilapia (Oreochromis niloticus) fillets using tea extracts treatment under modified atmosphere packaging
Authors: ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
พายัพ, มาศนิยม
จารุวรรณ, มณีศรี
อมมี, เบญจมะ
Faculty of Sciecnce and Technology (Technology and Industries)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาเทคโนโลยีและการอุตสาหกรรม
Keywords: ปลานิล;โภชนาการ;การถนอมอาหาร
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9555
Appears in Collections:712 Research
732 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover116.57 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts151.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.