Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุธีรา, เสาวภาคย์-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์, สัมมะวัฒนา-
dc.contributor.authorศิริพร, อาจณรงค์-
dc.date.accessioned2014-11-12T01:50:30Z-
dc.date.available2014-11-12T01:50:30Z-
dc.date.issued2557-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9546-
dc.description.sponsorshipโครงการจัดตั้งศูนย์วิทยาศาสตร์อาหารฮาลาลen_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectส้มแขกen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.titleผลของการเตรียมขั้นต้นและอุณหภูมิอบแห้งต่อสมบัติของส้มแขกแห้งen_US
dc.title.alternativeEffect of Pre-treatment and Drying Temperature on Property of Dried Garcinia (Garcinia atroviridis)en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover105.7 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstracts113.66 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgements101.55 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents119.53 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1122.51 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2250.32 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3156.81 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4321.73 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5113.88 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences135.59 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix443.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.