Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9494
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อโนชา ตั้งโพธิธรรม | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-17T02:39:50Z | - |
dc.date.available | 2014-10-17T02:39:50Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9494 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ข้าวกล้องงอก พันธุ์ วิจัย | en_US |
dc.subject | อะมีเลส วิจัย | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ วิจัย | en_US |
dc.title | รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพต่อการส่งเสริมสุขภาพต้านความอ้วนของข้าวกล้องงอกสายพันธุ์ท้องถิ่น | en_US |
dc.title.alternative | Bioactive compounds for health promotion against obesity of local species germinated brown rice | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Chemistry) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี | - |
Appears in Collections: | 324 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
385064-abs.pdf | 96.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License