Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360
Title: | ปัจจัยที่มีผลต่อการเคลื่อนย้ายออกมาของสารเตตระเมธิลไทยูแรมไดซัลไฟด์ และสารกลุ่มไดไทดอคาร์บาเมตจากถุงมือยางที่ใช้สัมผัสอาหาร |
Other Titles: | Factors which affected the migration of tetramethylthiuram disulfide and dithiocarbamates from food contact rubber gloves |
Authors: | บรรจง วิทยวีรศักดิ์ สุวภา ชำนาญการ Faculty of Environmental Management (Environmental Management) คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม |
Keywords: | อาหาร การเจือปนและการตรวจสอบ;การปนเปื้อนในอาหาร;ถุงมือยาง |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360 |
Appears in Collections: | 820 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
374037.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License