Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorบรรจง วิทยวีรศักดิ์-
dc.contributor.authorสุวภา ชำนาญการ-
dc.date.accessioned2014-09-08T03:19:24Z-
dc.date.available2014-09-08T03:19:24Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9360-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอาหาร การเจือปนและการตรวจสอบen_US
dc.subjectการปนเปื้อนในอาหารen_US
dc.subjectถุงมือยางen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการเคลื่อนย้ายออกมาของสารเตตระเมธิลไทยูแรมไดซัลไฟด์ และสารกลุ่มไดไทดอคาร์บาเมตจากถุงมือยางที่ใช้สัมผัสอาหารen_US
dc.title.alternativeFactors which affected the migration of tetramethylthiuram disulfide and dithiocarbamates from food contact rubber glovesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374037.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons