Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9294
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChutima Tantikitti-
dc.contributor.authorNoppawan Chimsung-
dc.date.accessioned2014-06-27T04:20:16Z-
dc.date.available2014-06-27T04:20:16Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9294-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Aquatic Science)--Prince of Songkla University, 2012en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectFishery technologyen_US
dc.subjectFishes Feeding and feedsen_US
dc.subjectFishes Nutritionen_US
dc.titleBiochemical mechanisms in absorption, Retention and metabolism of dietary astaxanthin in Atlantic salmon, Salmo salaren_US
dc.title.alternativeกลไกทางชีวเคมีในการดูดซึม สะสมและเมทาบอลิสมสารแอสตาแซนทินของปลาแอตแลนติกแซลมอนen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368234.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons