Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมรักษ์, พันธ์ผล-
dc.contributor.authorอุษณีย์, อภิบาลแบ-
dc.date.accessioned2014-05-19T09:39:18Z-
dc.date.available2014-05-19T09:39:18Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9175-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(ชีววิทยาประยุกต์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.titleการคัดแยกและคุณลักษณะของแบคทีเรียกรดแลคติกจากปลาหมักเกลือความเข้มข้นสูงen_US
dc.title.alternativeScreening and Characteristics of Lactic Acid Bacteria from High-Salt Fermented fishen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:722 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover340.05 kBAdobe PDFView/Open
Abstracts.pdfAbstract330.3 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgements.pdfAcknowledgements253.44 kBAdobe PDFView/Open
Content.pdfContents515.11 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1326.56 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2407.59 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3426.64 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4712.04 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5312.24 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences323.93 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix381.63 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae268.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.