Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9042
Title: การพัฒนาสารเคลือบไทเทเนียมไดออกไซด์เพื่อยืดอายุการเก็บรักษาผัก
Other Titles: Development of TiO2 coating material for prolonging fresh vegetables and fruits
Authors: เล็ก สีคง
ดวงพร คันธโชติ
วีรวรรณ สุทธิศรีปก
Faculty of Engineering Mining and Materials Engineering
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเหมืองแร่และโลหะวิทยา
Keywords: ฟิล์มไทเทเนียมไดออกไซด์;ผัก การเก็บและรักษา;ไทเทเนียมไดออกไซด์ สารเคลือบ
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9042
Appears in Collections:235 Research
326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361544.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons