Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorทิพรัตน์ หงภัทรคีรี-
dc.contributor.authorสริสา สุมงคล-
dc.date.accessioned2013-11-18T07:46:42Z-
dc.date.available2013-11-18T07:46:42Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/9033-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(เทคโนโลยีชีวภาพ))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์,2556en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโพรไบโอติกen_US
dc.subjectเส้นใยจากพืชen_US
dc.titleการเพิ่มการรอดชีวิตของแบคทีเรียโปรไบโอติกโดยวิธีการห่อหุ้มร่วมกับเส้นใยจากพืชหัวen_US
dc.title.alternativeSurvival enhancement of probiotic by co-encapsulation with root crop fiberen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
373950.pdf3.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.