Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorChatchanok Karalai-
dc.contributor.authorOrapun Yodsaoue-
dc.date.accessioned2013-07-31T03:50:02Z-
dc.date.available2013-07-31T03:50:02Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8923-
dc.descriptionThesis (Ph.D., Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2012en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectCaesalpiniaen_US
dc.subjectLegumesen_US
dc.subjectCaesalpiniaceaeen_US
dc.titleChemical constituents from the roots of Caesalpinia minosoides and Caesalpinia pulcherrima and their anti-inflammatory activityen_US
dc.title.alternativeองค์ประกอบทางเคมีจากรากของผักปู่ย่าและหางนกยูงไทยและฤทธิ์ต้านการอักเสบen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Chemistry)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี-
Appears in Collections:324 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
368191.pdf11.8 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons