Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจิตผกา ธนปัญญารัชวงศ์-
dc.contributor.authorสุภาพร หนูสิงห์-
dc.date.accessioned2013-07-28T04:28:04Z-
dc.date.available2013-07-28T04:28:04Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8905-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (พัฒนาการเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผักพื้นบ้าน การปลูก พัทลุงen_US
dc.subjectบริโภคนิสัย พัทลุงen_US
dc.titleการผลิตและการบริโภคผักพื้นบ้านของเกษตรกรจังหวัดพัทลุงen_US
dc.title.alternativeIndigenous vegetable production and consumption of farmers in Changwat Phatthalungen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Agricultural Development)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพัฒนาการเกษตร-
Appears in Collections:520 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
363334.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons