Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801
Title: | ปัจจัยของวิธีและสภาวะการอบแห้งต่อจลนพลศาสตร์และคุณภาพของใบเตย |
Other Titles: | Effect of drying method and condition on drying kinetics and qualities of Pandanus leaf |
Authors: | สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล อนุสรา นาดี Faculty of Engineering Chemical Engineering คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี |
Keywords: | เตย (พืช) ใบ การอบแห้ง |
Issue Date: | 2555 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801 |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361302.pdf | 4.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License