Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล-
dc.contributor.authorอนุสรา นาดี-
dc.date.accessioned2013-06-17T07:10:56Z-
dc.date.available2013-06-17T07:10:56Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเตย (พืช) ใบ การอบแห้งen_US
dc.titleปัจจัยของวิธีและสภาวะการอบแห้งต่อจลนพลศาสตร์และคุณภาพของใบเตยen_US
dc.title.alternativeEffect of drying method and condition on drying kinetics and qualities of Pandanus leafen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Chemical Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี-
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361302.pdf4.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons