Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล | - |
dc.contributor.author | อนุสรา นาดี | - |
dc.date.accessioned | 2013-06-17T07:10:56Z | - |
dc.date.available | 2013-06-17T07:10:56Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เตย (พืช) ใบ การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ปัจจัยของวิธีและสภาวะการอบแห้งต่อจลนพลศาสตร์และคุณภาพของใบเตย | en_US |
dc.title.alternative | Effect of drying method and condition on drying kinetics and qualities of Pandanus leaf | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering Chemical Engineering | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี | - |
Appears in Collections: | 230 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
361302.pdf | 4.98 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License