Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801
Title: ปัจจัยของวิธีและสภาวะการอบแห้งต่อจลนพลศาสตร์และคุณภาพของใบเตย
Other Titles: Effect of drying method and condition on drying kinetics and qualities of Pandanus leaf
Authors: สุภวรรณ ฏิระวณิชย์กุล
อนุสรา นาดี
Faculty of Engineering Chemical Engineering
คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมเคมี
Keywords: เตย (พืช) ใบ การอบแห้ง
Issue Date: 2555
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (วิศวกรรมเคมี))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8801
Appears in Collections:230 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361302.pdf4.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons