Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวุฒิพร พรหมขุนทอง-
dc.contributor.authorทนงศักดิ์ จงศิริ-
dc.date.accessioned2013-02-20T06:45:16Z-
dc.date.available2013-02-20T06:45:16Z-
dc.date.issued2555-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8672-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วาริชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2555en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectปลาไน อาหาร องค์ประกอบฟอสฟอรัสen_US
dc.subjectปลาไน การเจริญเติบโตen_US
dc.subjectกรดอินทรีย์en_US
dc.titleผลของกรดอินทรีย์ต่อการเจริญเติบโตและประสิทธิภาพการใช้ฟอสฟอรัสของปลาไน (Cyprinus carpio)en_US
dc.title.alternativeEffect of organic acids on growth and phosphorus utilization in common carp (Cyprinus carpio)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Aquatic Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์-
Appears in Collections:530 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
361375.pdf1.24 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.