Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุทธิจิตต์ เชิงทอง-
dc.contributor.authorสุชาติ เชิงทอง-
dc.contributor.authorปราโมทย์ สฤษดิ์นิรันดร์-
dc.date.accessioned2013-01-09T04:47:55Z-
dc.date.available2013-01-09T04:47:55Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8605-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectผักกาดหอม การปลูก สุราษฎร์ธานีen_US
dc.subjectผักปลอดภัยจากสารพิษ ไทย (ภาคใต้) สุราษฎร์ธานีen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การผลิตผักสลัดปลอดภัยจากสารพิษจังหวัดสุราษฎร์ธานีen_US
dc.title.alternativeการผลิตผักสลัดปลอดภัยจากสารพิษจังหวัดสุราษฎร์ธานี : รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์en_US
dc.title.alternativeThe production of pesticcide - safe salad vegetable in Surat thani provinceen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Liberal Arts and Management Sciences-
dc.contributor.departmentคณะศิลปศาสตร์และวิทยาการจัดการ-
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:926 Research
932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
321769.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons