Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8333
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Thummanoon Prodpran | - |
dc.contributor.author | Soottawat Benjakul | - |
dc.date.accessioned | 2012-08-23T08:49:28Z | - |
dc.date.available | 2012-08-23T08:49:28Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8333 | - |
dc.description.sponsorship | Prince of Songkla University | en_US |
dc.language.iso | en_US | en_US |
dc.publisher | Prince of Songkla University | en_US |
dc.subject | Collagen | en_US |
dc.subject | Gelatin | en_US |
dc.subject | Priacanthus macrocanthus | en_US |
dc.subject | Clove (Spice) | en_US |
dc.title | Final report effect of extracting condition on physico-chemical and film properties of gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) skils and use of the gelatin for clove extract containing film preparation | en_US |
dc.title.alternative | ผลของสภาวะการสกัดต่อสมบัติเคมีกายภาพและสมบัติฟิล์มของเจลาตินจากหนังปลาตาหวาน (Priacanthus macracanthus) และการใช้เจลาตินเพื่อเตรียมเป็นแผ่นฟิล์มที่มีสารสกัดกานพลูเป็นส่วนผสม | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ | - |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
339214.pdf | 157.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License