Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThummanoon Prodpran-
dc.contributor.authorSoottawat Benjakul-
dc.date.accessioned2012-08-23T08:49:28Z-
dc.date.available2012-08-23T08:49:28Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8333-
dc.description.sponsorshipPrince of Songkla Universityen_US
dc.language.isoen_USen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectCollagenen_US
dc.subjectGelatinen_US
dc.subjectPriacanthus macrocanthusen_US
dc.subjectClove (Spice)en_US
dc.titleFinal report effect of extracting condition on physico-chemical and film properties of gelatin from bigeye snapper (Priacanthus macracanthus) skils and use of the gelatin for clove extract containing film preparationen_US
dc.title.alternativeผลของสภาวะการสกัดต่อสมบัติเคมีกายภาพและสมบัติฟิล์มของเจลาตินจากหนังปลาตาหวาน (Priacanthus macracanthus) และการใช้เจลาตินเพื่อเตรียมเป็นแผ่นฟิล์มที่มีสารสกัดกานพลูเป็นส่วนผสมen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Material Product Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์-
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research
855 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
339214.pdf157.44 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons