Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพศาล วุฒิจำนงค์ | - |
dc.contributor.author | เปมิกา แซ่เตียว | - |
dc.date.accessioned | 2012-02-24T07:31:32Z | - |
dc.date.available | 2012-02-24T07:31:32Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/8035 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | เอทิลีนไกลคอล | en_US |
dc.subject | สารทำความเย็น | en_US |
dc.title | การปรับปรุงประสิทธิภาพการใช้งานของสารทำความเย็นเอทิลีนไกลคอลในกระบวนการผลิตไอศกรีมแท่ง | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of a cooling performance of ethylene glycol in an ice-cream bar production process | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
353087.pdf | 1.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.