Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7868
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไพรัตน์ โสภโณดร | - |
dc.contributor.author | นที รักร่วม | - |
dc.date.accessioned | 2012-01-30T06:49:52Z | - |
dc.date.available | 2012-01-30T06:49:52Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7868 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | ปลาหมึก การแปรรูป | en_US |
dc.subject | ปลาหมึกแช่แข็ง คุณภาพ | en_US |
dc.title | การจัดการวัตถุดิบเพื่อการแปรรูปผลิตภัณฑ์ปลาหมึกกล้วยแช่เยือกแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Management of raw material for raw frozen squid processing | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร | - |
Appears in Collections: | 857 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
351055.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.