Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชมพูนุช โสมาลีย์ | - |
dc.contributor.author | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช | - |
dc.contributor.author | เถวียน วิทยา | - |
dc.contributor.author | สุเพ็ญ ด้วงทอง | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-29T03:17:58Z | - |
dc.date.available | 2011-12-29T03:17:58Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7806 | - |
dc.description.sponsorship | สำนักงานคณะกรรมการการอุดมศึกษา | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เครื่องแกง การเก็บและรักษา ไทย (ภาคใต้) | en_US |
dc.title | การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักษ์ใต้เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษาเครื่องแกงคี่วกลิ้งและเครื่องแกงส้ม | en_US |
dc.title.alternative | Products quality development and shelf life extension of souther curry paste for improvement of local industry products standard : case study of roast curry paste and sour curry paste | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Material Product Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีวัสดุภัณฑ์ | - |
dc.contributor.department | มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง | - |
dc.contributor.department | มหาวิทยาลัยราชภัฎสงขลา | - |
Appears in Collections: | 855 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
337613.pdf | 13.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License