Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648
Title: การวิเคราะห์ความเสี่ยงด้านความสมบูรณ์ของกระป๋องที่มีผลต่อความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหารกระป๋อง
Other Titles: Risk analysis of can integrity for the safety of canned food products
Authors: ไพรัตน์ โสภโณดร
เพ็ญวิภา เกลี้ยงสุวรรณ
Faculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร
Keywords: ความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์
อาหารกระป๋อง การประเมินความเสี่ยง
Issue Date: 2554
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
348823.pdf6.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.