Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorเพ็ญวิภา เกลี้ยงสุวรรณ-
dc.date.accessioned2011-11-04T03:52:06Z-
dc.date.available2011-11-04T03:52:06Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7648-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectความปลอดภัยในผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectอาหารกระป๋อง การประเมินความเสี่ยงen_US
dc.titleการวิเคราะห์ความเสี่ยงด้านความสมบูรณ์ของกระป๋องที่มีผลต่อความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์อาหารกระป๋องen_US
dc.title.alternativeRisk analysis of can integrity for the safety of canned food productsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
348823.pdf6.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.