Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสัณห์ชัย กลิ่นพิกุล-
dc.contributor.authorตรีภพ พินันโสตติกุล-
dc.date.accessioned2011-11-03T07:39:12Z-
dc.date.available2011-11-03T07:39:12Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectโรงงานแปรรูปอาหาร คุระบุรี (พังงา)en_US
dc.subjectการวางแผนการผลิต คุระบุรี (พังงา)en_US
dc.titleการศึกษารูปแบบแผนการผลิตที่ดีที่สุดของโรงงานแปรรูปอาหารขนาดเล็ก : กรณีศึกษาของโครงการมูลนิธิชัยพัฒนา บ้านทุ่งรัก อำเภอคุระบุรี จังหวัดพังงาen_US
dc.title.alternativeA Study of on optimal production plan for a small food processing factory : a case study of Chaipattana Project, Ban Thung Ruk, Kuraburi District, Pang-nga Provinceen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Engineering Industrial Engineering-
dc.contributor.departmentคณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ-
Appears in Collections:228 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
347390.pdf5.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.