Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สัณห์ชัย กลิ่นพิกุล | - |
dc.contributor.author | ตรีภพ พินันโสตติกุล | - |
dc.date.accessioned | 2011-11-03T07:39:12Z | - |
dc.date.available | 2011-11-03T07:39:12Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7640 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม. (การจัดการอุตสาหกรรม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2554 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | โรงงานแปรรูปอาหาร คุระบุรี (พังงา) | en_US |
dc.subject | การวางแผนการผลิต คุระบุรี (พังงา) | en_US |
dc.title | การศึกษารูปแบบแผนการผลิตที่ดีที่สุดของโรงงานแปรรูปอาหารขนาดเล็ก : กรณีศึกษาของโครงการมูลนิธิชัยพัฒนา บ้านทุ่งรัก อำเภอคุระบุรี จังหวัดพังงา | en_US |
dc.title.alternative | A Study of on optimal production plan for a small food processing factory : a case study of Chaipattana Project, Ban Thung Ruk, Kuraburi District, Pang-nga Province | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Engineering Industrial Engineering | - |
dc.contributor.department | คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ | - |
Appears in Collections: | 228 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
347390.pdf | 5.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.