Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorสุธา วัฒนสิทธิ์-
dc.contributor.authorอรุณพร อิฐรัตน์-
dc.date.accessioned2011-09-27T06:20:27Z-
dc.date.available2011-09-27T06:20:27Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511-
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectไก่กระทง อาหารen_US
dc.subjectขมิ้นชันen_US
dc.titleผลการเสริมสารสกัดหยาบจากขมิ้นชัน (Curcuma longa Linn) ในอาหารไก่กระทงที่มีต่อการเติบโต ลักษณะซาก และคุณภาพเนื้อen_US
dc.title.alternativeEffects of crude turmeric extract (Curcuma longa Linn) supplemented in broiler rations on growth performance, carcass characteristics and meat qualityen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
dc.contributor.departmentมหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์. คณะแพทยศาสตร์-
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326418.pdf18.86 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons