Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | สุธา วัฒนสิทธิ์ | - |
dc.contributor.author | อรุณพร อิฐรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2011-09-27T06:20:27Z | - |
dc.date.available | 2011-09-27T06:20:27Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7511 | - |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ไก่กระทง อาหาร | en_US |
dc.subject | ขมิ้นชัน | en_US |
dc.title | ผลการเสริมสารสกัดหยาบจากขมิ้นชัน (Curcuma longa Linn) ในอาหารไก่กระทงที่มีต่อการเติบโต ลักษณะซาก และคุณภาพเนื้อ | en_US |
dc.title.alternative | Effects of crude turmeric extract (Curcuma longa Linn) supplemented in broiler rations on growth performance, carcass characteristics and meat quality | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
dc.contributor.department | มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์. คณะแพทยศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
326418.pdf | 18.86 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License