Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเสาวคนธ์ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorปิยะรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล-
dc.contributor.authorวรพงษ์ อัศวเกศมณี-
dc.contributor.authorพลรัตน์ ขวัญรอด-
dc.date.accessioned2011-07-21T09:01:16Z-
dc.date.available2011-07-21T09:01:16Z-
dc.date.issued2011-07-21-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469-
dc.language.isothen_US
dc.subjectกะทิไขมันต่ำen_US
dc.subjectกะทิบรรจุกระป๋องen_US
dc.titleการผลิตแกงกะทิไขมันต่ำบรรจุกระป๋องen_US
dc.title.alternativeCanning of reduced fat coconut milk-based curryen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentInstitute of Research and Development for Health of Southern, Thailand-
dc.contributor.departmentสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้-
Appears in Collections:006 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4 Abstract.pdf70.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.