Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | ปิยะรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล | - |
dc.contributor.author | วรพงษ์ อัศวเกศมณี | - |
dc.contributor.author | พลรัตน์ ขวัญรอด | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-21T09:01:16Z | - |
dc.date.available | 2011-07-21T09:01:16Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-21 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | กะทิไขมันต่ำ | en_US |
dc.subject | กะทิบรรจุกระป๋อง | en_US |
dc.title | การผลิตแกงกะทิไขมันต่ำบรรจุกระป๋อง | en_US |
dc.title.alternative | Canning of reduced fat coconut milk-based curry | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand | - |
dc.contributor.department | สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ | - |
Appears in Collections: | 006 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4 Abstract.pdf | 70.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.