Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469
Title: การผลิตแกงกะทิไขมันต่ำบรรจุกระป๋อง
Other Titles: Canning of reduced fat coconut milk-based curry
Authors: เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
ปิยะรัตน์ ศิริวงศ์ไพศาล
วรพงษ์ อัศวเกศมณี
พลรัตน์ ขวัญรอด
Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand
สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้
Keywords: กะทิไขมันต่ำ;กะทิบรรจุกระป๋อง
Issue Date: 21-Jul-2011
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7469
Appears in Collections:006 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4 Abstract.pdf70.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.