Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจักรี ทองเรือง-
dc.contributor.authorสุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร-
dc.date.accessioned2011-07-21T09:00:44Z-
dc.date.available2011-07-21T09:00:44Z-
dc.date.issued2011-07-21-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467-
dc.language.isothen_US
dc.subjectการเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลาen_US
dc.titleการใช้พืชที่บริโภคได้เพื่อป้องกันการเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลาen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentInstitute of Research and Development for Health of Southern, Thailand-
dc.contributor.departmentสถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้-
Appears in Collections:006 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
herb.pdf32.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.