Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรี ทองเรือง | - |
dc.contributor.author | สุนิสา ศิริพงศ์วุฒิกร | - |
dc.date.accessioned | 2011-07-21T09:00:44Z | - |
dc.date.available | 2011-07-21T09:00:44Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-21 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7467 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | การเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลา | en_US |
dc.title | การใช้พืชที่บริโภคได้เพื่อป้องกันการเกิดสีคล้ำ และกลิ่นรสที่ผิดปกติในน้ำปลา | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Institute of Research and Development for Health of Southern, Thailand | - |
dc.contributor.department | สถาบันวิจัยและพัฒนาสุขภาพภาคใต้ | - |
Appears in Collections: | 006 Research |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.