Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ดวงพร คันธโชติ | - |
dc.contributor.author | อนุสรา รัตนบุรี | - |
dc.date.accessioned | 2011-06-29T07:32:30Z | - |
dc.date.available | 2011-06-29T07:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2553 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7368 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.subject | แบคทีเรียกรดแล็กติก | en_US |
dc.subject | น้ำหมักชีวภาพ การผลิต | en_US |
dc.subject | สาหร่ายผมนาง การหมัก | en_US |
dc.title | การผลิตน้ำหมักชีวภาพจากสาหร่ายผมนาง (Gracilaria fisheri) โดยใช้แบคทีเรียแลกติกที่ผลิต y-aminobutyric acid (GABA) | en_US |
dc.title.alternative | Production of fermented beverage from phom-nang seaweed (Gracilaria fisheri) using y-adminobutyric acid (GABA) producing lactic acid bacterium | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
324939.pdf | 2.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License