Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7277
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพัชรินทร์, ภักดีฉนวน-
dc.contributor.authorมนทกานต์, จุฑานันท์-
dc.date.accessioned2011-05-04T08:33:34Z-
dc.date.available2011-05-04T08:33:34Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7277-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.(วิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ)--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectไทย (ภาคใต้)en_US
dc.subjectน้ำนมแพะen_US
dc.titleคุณลักษณะของน้ำนมแพะจากผู้ประกอบการใน 3 จังหวัดชายแดนภาคใต้en_US
dc.title.alternativeCharacteristic of goat milk collected from enterprises in three southern borders provincesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:712 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cover.pdfCover189.9 kBAdobe PDFView/Open
Abstract.pdfAbstract197.32 kBAdobe PDFView/Open
Acknowledgement.pdfAcknowledgement164.51 kBAdobe PDFView/Open
Contents.pdfContents202.29 kBAdobe PDFView/Open
Chapter1.pdfChapter1164.58 kBAdobe PDFView/Open
Chapter2.pdfChapter2656.04 kBAdobe PDFView/Open
Chapter3.pdfChapter3228.17 kBAdobe PDFView/Open
Chapter4.pdfChapter4788.48 kBAdobe PDFView/Open
Chapter5.pdfChapter5216.5 kBAdobe PDFView/Open
References.pdfReferences186.96 kBAdobe PDFView/Open
Appendix.pdfAppendix322.47 kBAdobe PDFView/Open
Vitae.pdfVitae173.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.