Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสมแก้ว รุ่งเลิศเกรียงไกร-
dc.contributor.authorพจนีย์ ลัภกิตโร-
dc.date.accessioned2011-04-29T03:21:54Z-
dc.date.available2011-04-29T03:21:54Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7249-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารทะเล ไทย (ภาคใต้)en_US
dc.subjectการบริหารความเสี่ยงen_US
dc.titleการจัดการความเสี่ยงทางธุรกิจของอุตสาหกรรมอาหารทะเลในภาคใต้en_US
dc.title.alternativeThe enterprise risk management in sea food industry in Southern Thailanden_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Management Sciences (Business Administration)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาการจัดการ ภาควิชาบริหารธุรกิจ-
Appears in Collections:460 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
326371.pdf126.38 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons