Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพรัตน์ โสภโณดร-
dc.contributor.authorอิศวรี ทุมรัตน์-
dc.date.accessioned2011-02-23T06:38:44Z-
dc.date.available2011-02-23T06:38:44Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7038-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการเทคโนโลยีอุตสาหกรรมเกษตร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectปลาหมึกแช่แข็ง มาตรการความปลอดภัยen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารแช่แข็ง การควบคุมคุณภาพen_US
dc.titleผลสัมฤทธิ์ของการบริหารจัดการความปลอดภัยในอุตสาหกรรมปลาหมึกแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativePerformance of food safety management system in frozen squid industryen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Agro Industrial Management Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอุตสาหการเกษตร-
Appears in Collections:857 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
314243.pdf10.26 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons