Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033
Title: การผลิตน้ำสกัดชีวภาพจากน้ำต้มกุ้งโดยใช้หัวเชื้ออีเอ็มเพื่อใช้ในระบบบำบัดน้ำเสียของโรงงานอาหารทะเลแช่เยือกแข็ง
Other Titles: Production of bio-extracts using effective microorganisms from shrimp-cooking water for wastewater treatment system of frozen seafood industry
Authors: ปิยะรัตน์ บุญแสวง
กาญจนา โสหุรัตน์
Faculty of Environmental Management (Environmental Management)
คณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม
Keywords: น้ำเสีย การบำบัด วิธีทางชีวภาพ
น้ำหมักชีวภาพ การผลิต
Issue Date: 2553
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316170.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons