Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปิยะรัตน์ บุญแสวง-
dc.contributor.authorกาญจนา โสหุรัตน์-
dc.date.accessioned2011-02-22T08:52:26Z-
dc.date.available2011-02-22T08:52:26Z-
dc.date.issued2553-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/7033-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (การจัดการสิ่งแวดล้อม))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2553en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectน้ำเสีย การบำบัด วิธีทางชีวภาพen_US
dc.subjectน้ำหมักชีวภาพ การผลิตen_US
dc.titleการผลิตน้ำสกัดชีวภาพจากน้ำต้มกุ้งโดยใช้หัวเชื้ออีเอ็มเพื่อใช้ในระบบบำบัดน้ำเสียของโรงงานอาหารทะเลแช่เยือกแข็งen_US
dc.title.alternativeProduction of bio-extracts using effective microorganisms from shrimp-cooking water for wastewater treatment system of frozen seafood industryen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Environmental Management (Environmental Management)-
dc.contributor.departmentคณะการจัดการสิ่งแวดล้อม สาขาวิชาการจัดการสิ่งแวดล้อม-
Appears in Collections:820 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
316170.pdf3.15 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons