Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6087
Title: การคัดเลือกเชื้อ Aspergillus oryzae สายพันธุ์ที่สร้างเอนไซม์ทนเกลือเพื่อใช้ในอุตสาหกรรมน้ำปลา
Other Titles: Selection of aspergillus oryzae producing salt-tolerant enzymes for fish sauce industry
Authors: ปรียานุช บวรเรืองโรจน์
อาคม หวานนุ่น
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: เชื้อรา การคัดเลือก;เอนไซม์โปรติเอส
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/6087
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322465.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons