Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิลาวัณย์ เจริญจิระตระกูล-
dc.contributor.authorนวรัตน์ รัตนดิลก ณ ภูเก็ต-
dc.date.accessioned2010-11-25T02:47:19Z-
dc.date.available2010-11-25T02:47:19Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5985-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectซาลโมเนลลาen_US
dc.subjectแบคทีเรียแกรมลบ การควบคุมen_US
dc.subjectน้ำหมักชีวภาพen_US
dc.titleผลของน้ำหมักขีวภาพในการลดจำนวน Salmonella ในผักสดen_US
dc.title.alternativeEffect of fermented plant beverage on reduction of salmonella on vegetablesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322213.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons