Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957
Title: | ฤทธิ์ของสารสกัดจากใบกระทุต่อเชื้อ Bacillus cereus ที่แยกได้จากอาหาร |
Other Titles: | Effect of rhodomyrtus tomentosa (aiton,) hassk extracts on bacillus cereus isolated from food |
Authors: | ศุภยางค์ วรวุฒิคุณชัย ซูฮัยลา ดอละ Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | สารสกัดจากพืช;อาหาร การเก็บและรักษา;แบคทีเรีย |
Issue Date: | 2552 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957 |
Appears in Collections: | 326 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
322114.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License