Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorศุภยางค์ วรวุฒิคุณชัย-
dc.contributor.authorซูฮัยลา ดอละ-
dc.date.accessioned2010-11-22T08:04:20Z-
dc.date.available2010-11-22T08:04:20Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552en_US
dc.description.sponsorshipมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.language.isothen_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.subjectอาหาร การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.titleฤทธิ์ของสารสกัดจากใบกระทุต่อเชื้อ Bacillus cereus ที่แยกได้จากอาหารen_US
dc.title.alternativeEffect of rhodomyrtus tomentosa (aiton,) hassk extracts on bacillus cereus isolated from fooden_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322114.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons