Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957
Title: ฤทธิ์ของสารสกัดจากใบกระทุต่อเชื้อ Bacillus cereus ที่แยกได้จากอาหาร
Other Titles: Effect of rhodomyrtus tomentosa (aiton,) hassk extracts on bacillus cereus isolated from food
Authors: ศุภยางค์ วรวุฒิคุณชัย
ซูฮัยลา ดอละ
Faculty of Science (Microbiology)
คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา
Keywords: สารสกัดจากพืช;อาหาร การเก็บและรักษา;แบคทีเรีย
Issue Date: 2552
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (จุลชีววิทยา))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2552
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5957
Appears in Collections:326 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
322114.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons