Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศุภศิลป์ มณีรัตน์ | - |
dc.date.accessioned | 2010-10-12T07:07:30Z | - |
dc.date.available | 2010-10-12T07:07:30Z | - |
dc.date.issued | 2552 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943 | - |
dc.description.sponsorship | สำนักงานคณะกรรมการการอุดมศึกษา | en_US |
dc.description.sponsorship | สำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | กากส่า | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.subject | โปรตีน | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการศึกษาสมบัติชองแมนโนโปรตีนจากกากส่าและการประยุกต์ใช้ในอาหาร | en_US |
dc.title.alternative | Characterization of mannoprotein from spent yeast obtained from traditional liquor distillation and its application in food | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 853 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
310882.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License