Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศุภศิลป์ มณีรัตน์-
dc.date.accessioned2010-10-12T07:07:30Z-
dc.date.available2010-10-12T07:07:30Z-
dc.date.issued2552-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5943-
dc.description.sponsorshipสำนักงานคณะกรรมการการอุดมศึกษาen_US
dc.description.sponsorshipสำนักงานกองทุนสนับสนุนการวิจัย-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectกากส่าen_US
dc.subjectยีสต์en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.titleรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการการศึกษาสมบัติชองแมนโนโปรตีนจากกากส่าและการประยุกต์ใช้ในอาหารen_US
dc.title.alternativeCharacterization of mannoprotein from spent yeast obtained from traditional liquor distillation and its application in fooden_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Industrial Biotechnology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีชีวภาพอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:853 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
310882.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons