Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838
Title: | ผลของระดับเยื่อในลำต้นสาคูในอาหารข้นต่อการใช้ประโยชน์ของโภชนะนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนและสมรรถภาพการผลิตของแพะพื้นเมืองไทยเพศผู้ |
Other Titles: | Effects of levels of sago palm pith concentrate on nutrient utillization, rumen ecology and productive performance of Thai native male goat |
Authors: | วันวิศาข์ งามผ่องใส ปิ่น จันจุฬา อภิชาติ หล่อเพชร Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | แพะ อาหาร;สาคู |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838 |
Appears in Collections: | 515 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
313417.pdf | 20.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License