Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838
Title: ผลของระดับเยื่อในลำต้นสาคูในอาหารข้นต่อการใช้ประโยชน์ของโภชนะนิเวศวิทยาในกระเพาะรูเมนและสมรรถภาพการผลิตของแพะพื้นเมืองไทยเพศผู้
Other Titles: Effects of levels of sago palm pith concentrate on nutrient utillization, rumen ecology and productive performance of Thai native male goat
Authors: วันวิศาข์ งามผ่องใส
ปิ่น จันจุฬา
อภิชาติ หล่อเพชร
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: แพะ อาหาร;สาคู
Issue Date: 2552
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2010/5838
Appears in Collections:515 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
313417.pdf20.94 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons